Mjuka former och brända toner som går ton i ton - Norrlands trä

Mjuka former och brända toner som går ton i ton

Runda former möter en färgskala i en varm och jordnära palett, som tillsammans med vackra detaljer skapar en sober framtoning. Syftet är att förlänga träets mjuka och naturliga uttryck genom att plocka upp runda former och jordnära toner i möbler, belysning och inredningsdetaljer. Tillsammans ger träet, de mjuka formerna och färgerna ett balanserat och lugnt intryck i hemmet.

Inredningsinspiration i ett stilleben. Den brända färgskalan tas upp i både mjuka och hårda material. Böljande former och mörka jordiga toner skapar spännande kontraster till träpanelen och trägolven.

En neutral bas med vitmålad springpanel på väggar och tak tillsammans med en borstad furuparkett på golvet. Här har de mjuka runda formerna plockats upp i både möbler och belysning. Den jordiga varma färgskalan har fått satt sin prägel på möbler, textilier, konst och belysning.

En sparsmakad inredning kan upplevas varm och välbalanserad. Trä på tak, väggar, golv och möbler tillsammans med detaljer i jordiga toner; här behövs inget extra för att skapa en ombonad känsla.

En ljus vitlaserad slätspont på tak, vägg och bänk tillsammans med ett brunt massivt trägolv för en naturlig och behaglig atmosfär. Den bruna färgen på golvet tas upp i både möbler, belysning och detaljer. I den här myshörnan vill vi vila och se på naturens skiftningar utanför fönstret.

Grå träpanel och ett matt lackat furugolv har fått rama in vackra detaljer i mjuka former.

En hall där man möts av en mjuk vitmålad slätspont på väggar och tak och en garderob i en betsad brun slätspont. Tillsammans med solens ljus, möbler och detaljer i följsamma former skapas ett varmt välkomnande.

Stäng