Inred med naturmaterial och pasteller - Norrlands trä

Inred med naturmaterial och pasteller

Släpp in ljuset och inred med härliga färger, naturnära material och levande växter. Golv och väggpaneler i trä ger en välkomnande värme i ett rum och kan tillsammans med mjuka pasteller, ljusa textilier och mycket grönt ge en vårkänsla som varar året om.

Ta vara på ljuset

Låt det naturliga ljuset fylla hemmet. Plocka ner tunga gardiner och ersätt dem med skira vita tyger eller några nya krukväxter på fönsterbrädan. Ljusa väggpaneler, furugolv och smart placerade speglar skapar en luftig känsla och sprider ljuset till rummens alla hörn.

Inspireras av naturen

Mixa gärna inredning i trä, gröna växter och vintagefynd i linne och rotting med färgglada detaljer. Furu från de norrländska skogarna är ett hållbart och tidlöst material för golv, väggar och tak. Golvet utgör grunden i inredningen och väggarna sätter ramarna. Genom dina val av struktur, profil och yta på panelerna skapar du känslan du vill ha i ditt hem.

Välj ljusa pasteller

Ett enkelt sätt att ge ditt hem en ny känsla är att addera inredning i färger som för tankarna till naturen. Och det behöver inte betyda beige. Matcha energin som vårljuset ger med textilier som för tankarna till körsbärsblom, en molnfri himmel – eller en tavelvägg som rymmer hela regnbågen.

Inred vid fönstren

Inspirera till mer skärmfri tid med en läshörna. En inbyggd sittplats vid ett fönster ger dig möjlighet att koppla av med en bra bok och solljuset som belysning. Och med en platsbyggd bokhylla blir hörnan ännu mysigare. Under våren och sommaren kan det även vara en god idé att vända soffan mot ljuset och utsikten.

Dekorera med kvistar och sticklingar

Våren och sommaren är en fantastisk tid för att börja odla ett växtintresse. Krukväxterna vaknar efter vintern och det är dags att plantera om, beskära och ta sticklingar – som även blir fin inredning. Blommande kvistar från trädgården och gröna skott från krukväxter är vackra och miljövänliga alternativ till buketter från blomsterbutiken på våren.

Stäng