Grafitgrå väggar, mörkt trä och utblickar mot naturen för avkoppling och inspiration - Norrlands trä

Grafitgrå väggar, mörkt trä och utblickar mot naturen för avkoppling och inspiration

Grafitgrå färg för tankarna till naturens styrka; till berg, stenar och klippor som formats under århundraden. Det är en nyans som förmedlar både stabilitet och lugn och som i inredningens värld blir en bakgrund för att både utforska kontraster och skapa harmoni.

En elegant träpanel som skapar grundkänsla.

Grafitgrå träpanel har en förmåga att absorbera ljus på ett sätt som skapar en behaglig atmosfär; perfekt för avkoppling eller kreativt arbete. Med sin neutrala ton är den en fin bas för att låta andra färger och mönster sticka ut samtidigt som den passar in i många inredningsstilar.

En fristad där modern design möter naturens skönhet.

 

Mörka trädetaljer och mjuka pastellfärger kombineras med grafitgrå och brun träpanel för att huset ska få en känsla av värme och lyx. Vid första ögonkastet är det de stora fönsterpartierna med utsikt över fjällandskapet som fångar uppmärksamheten.

De grafitgrå väggarna skapar en fin bakgrund för att låta naturens färger och texturer lysa, medan det mörka träet tillför värme och djup. Med öppen planlösning kan ljuset dansa mellan rummen och förstärker känslan av att vara en del av det omgivande landskapet.

Stäng