En sommar vid havet - Norrlands trä

En sommar vid havet

Lata dagar vid havet och varma sommarkvällar med familj och vänner; nu är sommaren äntligen här. På sommaren finns en längtan efter att skala av och varva ner. Kanske i en liten oas vid havet, där rummen omfamnas av trä. Vitmålad slätspont har fått klä både vägg och tak för att skapa en ljus lätthet medan golvet behåller sin naturliga träfärg med ytbehandlingen Ultra protect klar.

Furu blir aldrig så där riktigt hett, eller kallt. I den här stugan kommer tak, vägg och golv hålla en behaglig temperatur oavsett årstid och väder. Det kan vara skönt för små händer och fötter.

Med brasa och golvvärme kan regniga dagar ge skön avkoppling inomhus. Golvvärme fungerar bra tillsammans med det massiva furugolvet. Det kan du läsa mer om under Montering.

Furugolv från våra svenska skogar är mjukt och härligt att gå på. Och med tiden slits golvet och påminner om livets rörelse men går också utmärkt att slipa till en ny fräsch yta. Trägolv är hållbart på så sätt att det kan leva med i generationer och är ett förnyelsebart naturmaterial.

Stäng